De beste koffie bij de makelaar

Als je op zoek bent naar de beste makelaar binnen de provincie Zeeland, kom je al snel uit bij Wim van de Broecke. En niet alleen maar omdat het kantoor van deze makelaar beschikt over het beste koffiezetapparaat en de heerlijkste koffie. Aangenaam, maar dat is natuurlijk niet waar het om draait. Als het gaat om het kopen en verkopen van huizen of panden (bijvoorbeeld kantoren voor bedrijven) staat deze makelaar je bij. Ook wanneer je wilt gaan huren, staat Wim van de Broecke je bij om zo de beste huurprijs voor je af te dingen. Een makelaar waar je op kunt bouwen.

De voordelen van deze makelaar

In de loop der jaren heeft Wim van de Broecke een goede naam opgebouwd, zeker in de omgeving van Breskens. Ten eerste komt dat door de jaren aan ervaring die deze makelaar inmiddels heeft opgebouwd. Daarnaast voert deze makelaar diverse taken uit en staat deze je bij als het gaat om het kopen, verkopen of huren van een woning of een commerciële ruimte. Je wordt niet alleen per stap begeleid, maar waar nodig zal deze makelaar ook voor je bemiddelen. Het kan je dus een aardig zakcentje opleveren! En als je bijvoorbeeld je huis verkopen wilt, weet Wim van de Broecke precies hoe hij jouw huis aantrekkelijk kan maken voor potentiële kopers.

Kies daarom voor Wim van de Broecke

Wanneer je voor een makelaar kiest, wil je voor iemand gaan op wie je kunt bouwen. Die je bij elke stap van het proces bijstaat met raad en daad. Waar je ook echt voordeel van hebt. En als deze dan ook nog eens beschikt over het beste koffiezetapparaat van Breskens en omstreken is dat helemaal mooi meegenomen. Eens te meer een goede reden om eens een afspraak te maken bij dit makelaarskantoor.

Terug naar boven