Makelaar met kennis van Zeeland: Wim van de Broecke

Het is misschien omdat je er ooit al eerder woonde. Of misschien is het omdat je al een aantal jaren een mooie vakantie hier hebt gevierd, dat je nu hier wilt wonen: Zeeland. Je ziet carrièremogelijkheden in dit gebied of een fijne leefomgeving voor je gezin. Er kunnen veel redenen zijn om op zoek te zijn naar een makelaar in Zeeland. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn: je wilt je huis verkopen omdat je om wat voor reden dan ook wilt verhuizen. Kopen of verkopen, wat de reden ook is: kom eens langs bij de makelaar die Zeeland als geen ander kent, Wim van de Broecke.

Zeeland: rijk aan ruimte, natuur en mogelijkheden

Zeeland is natuurlijk ook een prachtig gebied in Nederland om te wonen en te werken. Het is een rijk van schiereilanden en eilanden met het historisch Middelburg als hoofdstad. De unieke Noordzeekust lokt jaarlijks duizenden toeristen en velen zouden zich graag hier ook vestigen. Zeeland had door de eilanden een tijd het imago slecht bereikbaar te zijn voor werk, maar dit beeld is eigenlijk allang achterhaald. De wegen naar Zeeland zijn goed begaanbaar met onder andere de Westerschelde tunnel. Ook met de werkgelegenheid zit het goed. Er zijn in de provincie zelf veel meer vacatures dan voorheen en dit is stijgende. Ondernemen in en vanuit Zeeland is veel makkelijker geworden. Vandaar dat er een trend is van ondernemers die zich in Zeeland vestigen.

Een makelaar in Zeeland met kennis van de vastgoedmarkt

Wellicht door dat het leven en werken meer mogelijkheden biedt dan voorheen, is de huizenmarkt in Zeeland enorm in beweging. De ontwikkelingen die zich in de rest van het land voor deden volgden in Zeeland in een gematigd tempo. Maar sinds enige tijd stijgen de huizenprijzen erg, waardoor dit niet meer zo achterblijft op de rest van het land. Het is daarom nu een mooie tijd om je huis in Zeeland te verkopen en spannend om nu iets te kopen. Een goede makelaar in Zeeland is dan een belangrijke factor voor een succesvolle verkoop of aankoop. Makelaarskantoor Wim van de Broecke is graag van dienst met een gedegen kennis van de Zeeuwse huizenmarkt.

Terug naar boven